Monlau Formació ProfessionalMonlau és un centre d'estudis de referència, tant a nivell d'ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i Formació Contínua, oferint una oferta formativa àmplia, completa i adaptada a cada moment.
A més, a través de Monlau Repsol Tecnical School, aquest centre d'estudis s'ha convertit en l'escola de referència per formar pilots, mecànics, enginyers especialitzats enginyers de competició en les especialitats de motociclisme i automobilisme.
L'èxit del seu model pedagògic es basa en la proximitat, la innovació constant i l'excel·lència, bases que els converteixen en un model a seguir.
Com a institució adscrita a la xarxa de centres de Linkia FP, Monlau Centre d'Estudis és el primer centre a impartir el Cicle Formatiu de Grau Superior en Automoció a distància a través d'Linkia FP. A més, també ofereix cicles formatius online a les àrees d'Hostaleria i Turisme, Informàtica i Comunicacions i Administració i Gestió d'Empresa.

Monlau Repsol


El principal objectiu de l'Escola Monlau Repsol és donar l'oportunitat als joves alumnes apassionats a l'motorsport perquè puguin formar-se com mecànics i enginyers experts en les respectives compartint valors com ara l'esforç i el sacrifici. Aquest projecte, sens dubte, contribueix a cuidar i fomentar el talent en l'àmbit de l'motorsport. L'experiència de l'Escola Monlau Repsol, és el motor de desenvolupament d'aquests joves estudiants, en un entorn adequat i competent, i assegura la millor formació i l'èxit dels futurs professionals de l'motorsport.